Two-faced Pansy Person…

Art portfolio- my work

Twee gesiggies, fabric, found objects, cotton thread and rubber 2018

Pansies in Afrikaans are known as “Gesiggies”

Directly translated it refers to small faces.

So here is a two-faced Pansy person….wishing you a joyful Spring!

 

2 thoughts on “Two-faced Pansy Person…

  1. Wens ek kon ‘n foto in die comment box sit. Jou werk hier herinner aan ‘n image wat ek gesien het in The Language of the Goddess deur Marija Gimbutas. Is dit waar jy die idee gekry het? Ek gee twee links vir interessantheid onthalwe. Die eerste link, amper teen die einde van die artikel is daar so ‘n figuur soos hierbo en die ander link is nie wat ek in gedagte gehad het nie maar dit het twee koppe. Dis van 3300bc en langer terug.
    http://www.ancient-wisdom.com/serbiavinca.htm

    1. baie dankie vir die skakels, ek het dit baie interessant gevind. Om die waarheid te se, was ek onbekend tot nou toe daarmee….maar nog altyd ge-interesseerd in die 2-kop pop xxx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s