meet the artist part 3 – medium

Studio news/blog

I work mainly with discarded inner-tubes from tyres. I prefer to use the inner-tubes of trucks or tractors and re-purpose it to function as my ‘canvases’ for the embroideries.  I source the inner-tubes (rubber) from local tyre companies and my husband is a diesel mechanic for a construction company and he works with earth-moving vehicles.

Whereas other husbands bring their wives flowers, he brings me inner tubes;-)

 

2 thoughts on “meet the artist part 3 – medium

  1. Hannalie ek het Stilbaai Interiors gehad, jy het altyd premier cotton hekelgaring by my gekoop, jy was in die begin van jou droom, ek stap verlede week in by n uitstslling van Anton Rupert Museum en hier sien ek n pragstuk van jou.Veelsgeluk, ek is so trots op jou.Doen so voort Elize Perold

    1. Beste Elize, Baie dankie vir jou boodskap, ek waardeer. Ek is ook bly om te hoor jy het my werk by die Rupert Museum gesien. Dankie dat ek altyd by jou gare kon kom kry. Groete en mooi bly. Hannalie x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s